Publieksvoorlichter gezocht!

16 uur per week

Werk jij graag op een locatie met internationale bekendheid? Krijg jij energie van afwisseling in je werk, zoals het spreken voor groepen mensen in alle soorten en maten? En vind je het een kick om evenementen in goede banen te leiden? Dan zoeken we jou!

Je gaat in eerste instantie aan de slag in informatiecentrum Futureland, maar Havenbedrijf Rotterdam realiseert een nieuw interactief centrum over de haven op Maasvlakte 2! Het Portlantis vertelt op eigentijdse en speelse wijze het verhaal van de Rotterdamse haven van nu en de toekomst. Ondergebracht in een duurzaam, karakteristiek gebouw, gelegen in de havens, zal het Portlantis jaarlijks ruim 150.000 nationale en internationale bezoekers ontvangen uit zowel zakelijke-, onderwijs-, als publieksdoelgroepen. De opening staat gepland voor september 2024.

Wat ga je doen?

Je bent Publieksvoorlichter namens Havenbedrijf Rotterdam. Je informeert bezoekers in het centrum en al rijdend en varend door de grootste én duurzaamste haven van Europa. De groepen die je ontvangt zijn divers. Je geeft presentaties aan buitenlandse delegaties, tijdens familie-uitjes en aan technisch specialisten. Daarnaast beantwoord je publieksvragen en organiseer je afwisselende evenementen, van een culinaire lichtjestour tot een specialistische themadag.

Wie ben jij?

Als publieksvoorlichter heb je sterke communicatievaardigheden. Jij weet de juiste snaar te raken, mensen te enthousiasmeren en je legt makkelijk contact met anderen. Je hebt een ondernemende instelling en beschikt over organisatietalent.

• Je hebt HBO werk- en denkniveau
• Je kunt zelfstandig én in een team werken
• Je hebt ervaring met het spreken voor groepen
• Je beheerst de Engelse taal goed, en bij voorkeur ook Duits
• Je bent in het bezit van een rijbewijs

Wie zijn wij?

Podium, een fullservice communicatiebureau, is door het Havenbedrijf Rotterdam gevraagd de voorlichting te organiseren. Je komt dan ook in dienst bij Podium. Op diverse plekken zijn wij verantwoordelijk voor de voorlichting. We maken op allerlei manieren complexe informatie toegankelijk voor een zo groot mogelijk publiek. Dit doen wij o.a. ook in FutureLand.

Wat bieden wij?

• Een inspirerende functie in een informatieve en dynamische omgeving
• Je ontvangt een mooi salaris dat aansluit bij jouw ervaring
• Een gezellig team in een platte organisatiestructuur

Solliciteren?
Dat doe je door je CV en motivatie te sturen naar Antoinette Albers via sollicitatie@podium.nl.
Heb je eerst nog vragen over de baan? Mail ons dan je telefoonnummer, dan bellen wij je!