Publieksvoorlichter gezocht!

32 uur per week

Vind je het een uitdaging om te werken op verschillende locaties met internationale bekendheid? Krijg jij energie van afwisseling in je werk zoals voor groepen mensen in alle soorten en maten te spreken? En vind je het leuk om evenementen in goede banen te leiden? Dan is een baan als publieksvoorlichter in onze informatiecentra iets voor jou!

Wat ga je doen?

Je gaat werken in onze informatiecentra:
Het Keringhuis in Hoek van Holland bij de Maeslantkering, de grootste robot ter wereld. Als publieksvoorlichter leg je 60.000 bezoekers per jaar hier alles over uit. Hoe werkt de Maeslantkering en hoe zorgt deze ervoor dat we droge voeten houden?
FutureLand op de Maasvlakte in de grootste én duurzaamste haven van Europa. Hier leid je bezoekers (al varend) rond in het modernste havengebied in ontwikkeling ter wereld. Hoe gaat het lossen en laden van zó veel zeecontainers in de terminals?

De groepen bezoekers die je ontvangt in deze centra zijn divers. Buitenlandse delegaties, familie-uitjes, schoolklassen en technisch specialisten, ze komen allemaal voorbij! Als voorlichter organiseer je ook afwisselende evenementen. Van een culinaire lichtjestour tot een fossielenexpeditie met ervaren speurder op de Maasvlakte.

Wie ben jij?

Wie ben jij? Als voorlichter heb je sterke communicatievaardigheden. Jij weet mensen te enthousiasmeren en je legt makkelijk contact met anderen. Je hebt een ondernemende instelling en je beschikt over een hoop organisatietalent.

• Heb je HBO werk- en denkniveau
• Kun je zelfstandig én in een team werken
• Heb je ervaring met publieksvoorlichting en het spreken voor groepen
• Beheers je de Engelse taal goed. Frans, Duits en Spaans zijn mooi meegenomen

Wie zijn wij?

Podium is een full service communicatiebureau. We maken op allerlei manieren complexe informatie voor een zo groot mogelijk publiek toegankelijk. Dit doen we ook op locatie: niet alleen in de bezoekerscentra Het Keringhuis en FutureLand, maar ook bij De Blankenburgverbinding en De Rijnlandroute over infrastructuur.

Wat bieden wij?

• Een inspirerende functie in een informatieve en dynamische omgeving
• Je ontvangt een mooi salaris dat aansluit bij jouw ervaring
• Een gezellig team in een platte organisatiestructuur

Solliciteren?
Solliciteren doe je door snel een CV en korte motivatie te sturen naar Jeroen Kramer via kramer@keringhuis.nl of Podium via sollicitatie@podium.nl.

Heb je vragen over bovenstaande vacature? Neem dan contact op met Jeroen of Podium of bel naar 088-7970630. Kijk op de websites van Het Keringhuis en FutureLand om meer over de centra te lezen.

Beelden zeggen meer dan woorden dus neem een virtueel kijkje in de informatiecentra en de projecten. Bekijk hieronder hoe Pepijn zijn baan als voorlichter bij FutureLand ervaart: