Over Podium

Over Podium

Communiceren, beleven, leren. Dat staat bij Podium centraal. Vanuit Utrecht werken we met een bonte verzameling collega’s aan inspirerende projecten door het hele land. Over thema’s die ertoe doen. Voor en vooral samen met een rijke variatie aan opdrachtgevers. Ons hart klopt sneller van maatschappelijke vraagstukken. Van oprechte verhalen. We zijn altijd op zoek naar de beste manier om ze te vertellen. Zo maken we van een complexe boodschap een helder verhaal.

Podium is enthousiast, deskundig en betrouwbaar. Ons team van ervaren specialisten en jonge talenten is veelzijdig. Voor u als klant betekent dit: werken met één bureau en tegelijkertijd beschikken over een schat aan expertises, ervaringen, opleidingen, interesses en karakters.

Onze wortels

Ruim 30 jaar geleden zijn we ontstaan als antwoord op de vraag van leerkrachten naar actuele en innovatieve thema’s. In 1994 was het ons vak om dingen uit te leggen. En eigenlijk doen we dat nog steeds. Ook op een bewonersavond, in een museum, in een campagne of op een beurs. Want mensen zijn van nature nieuwsgierig en geneigd tot leren. Educatieve communicatie, noemen we dat.

Bekijk ons verhaal